A kárpittisztítás fontossága!


A kárpitozott bútorok minden háztartásban elég nagy igénybevételnek vannak kitéve, tehát a sok használattól könnyen koszossá válnak. A különböző foltok és szennyeződések nem nyújtanak szép látványt és rossz benyomást keltenek, ha vendégeink érkeznek. Bajban vagyunk akkor is, ha például kilöttyen a vörösbor vagy valamilyen étel összezsírozza a kárpitot. A makacsabb szennyeződéseket még nagyobb kihívás kitisztítani, a különféle boltokban vásárolt szerek és házi praktikák az esetek többségében sajnos nem bizonyulnak jó megoldásnak. Tapasztalatok alapján ezek még rosszabbat tesznek a bútorral, a sikálás következtében a foltok általában még nagyobbá válnak és jobban beivódnak a szövet belsejébe.

Mit tévők legyünk, ha újjá akarjuk varázsolni a kárpitozott bútorainkat?


Inkább hanyagoljuk az interneten olvasott praktikákat, célszerű egyből egy profi csapathoz fordulni, akik kárpittisztítással foglalkoznak és már bőven van tapasztalat a hátuk mögött. Sokan már csak akkor fordulnak szakemberekhez, amikor már kipróbáltak egy jó pár agyon reklámozott „csodaszert” vagy házi praktikát, de ezzel csak rosszabbat tesznek, ahogy ezt már említettük.
A szakértők rendelkeznek minden szükséges alapanyaggal és eszközzel, ami az egyes anyagokhoz ideális. Nem elegendő a foltot valamilyen szerrel lefújni, majd áttörölni, hiszen ezzel a módszerrel csak még jobban beledörzsöljük a kárpitba. A művelettel akkora problémát is okozhatunk, hogy már csak az újrakárpitozás jöhet szóba.

Kikkel végeztessük el a feladatot?


A Netfuture kárpittisztítással foglalkozó vállalkozás és kiváló szakembereket foglalkoztatnak, akik makulátlanul eltüntetik a legmakacsabb szennyeződéseket is, tehát maximálisan megbízhatóak és lelkesek. Budapest és Pest megyében vállalnak munkát, még az antik bútorokhoz is teljes mértékben értenek.

Attól sem kell tartanunk, hogy az egészségre káros tisztítószereket alkalmaznak, ugyanis módszerük abszolút vegyszermentes, bio. Hatékonyan és gazdaságosan varázsolják újjá a szövetet, az eddigi ügyfeleik is elégedettek velük. Ráadásul a munkájukra garanciát is vállalnak.
A cég által alkalmazott bio tisztítószer a szénsav jótékony tulajdonságaival fejti ki hatását, milliónyi szén-dioxid buborékot juttatnak a szövet belsejébe, amelyek a felszínre hozzák a szennyeződéseket, kórokozókat.

A kárpitot nem csak akkor célszerű kitisztíttatni, ha folt keletkezik rajta, érdemes rendszeres időközönként igénybe venni a szolgáltatást az egészségünk megőrzésének érdekében és azért is, hogy a kárpit hosszú ideig megőrizze szépségét.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mik azok a mini rakodógépek, mire használhatóak?

Tereprendezés gépekkel

Feng Shui a Lakásberendezésben